Opinie

9,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,6
Komfort
9,2
Lokalizacja obiektu
9,6
Udogodnienia
8,9
Personel
9,5
Stosunek jakości do ceny
9,0

Opinie

    Witold
    pl

    Ocena

    10
    14 maja 2018
    Miła obsługa. Świetna lokalizacja. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Po wymeldowaniu bez problemu mogłem zostawić auto na parkingu hotelowym.
    a437
    pl

    Ocena

    10
    11 maja 2018
    Bardzo dobre miejsce do zatrzymania podczas służbowego wyjazdu; można popracować i odpocząć; pokoje wyposażone w biurko, czajnik, kubki; pokój bardzo czysty i wygodne łóżko. Na dole mała i przytulna kawiarnia. Obsługa hotelu pomocna i uprzejma. Przy takiej cenie jaką miałem, kolejne moje zatrzymanie w Krynicy będzie napewno w tym hotelu.
    Agnieszka
    gb

    Ocena

    10
    10 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jerzy
    pl

    Ocena

    10
    9 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kerim Małgorzata
    pl

    Ocena

    10
    8 maja 2018
    Rewelacyjna lokalizacja, przesympatyczna obsługa, uwzględniająca indywidualne życzenia. Czysto, klimatycznie. Smaczne śniadanie w formie bufetu. POLECAM !!!
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    7,9
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Barbara
    pl

    Ocena

    9,6
    8 maja 2018
    Śniadanie świeże i smaczne. Pokój duży i codziennie sprzątany. Personel miły i pomocny. Bardzo dobra lokalizacja. Parking przy hotelu na noc zamykany. Polecam.
    Kerim Małgorzata
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2018

    Pobyt wypoczynkowy

    Hotel położony niemal w bezpośredniej lokalizacji głównej ulicy. Posiada pokoje - zarówno z od strony: * frontowej hotelu (uciążliwy, nocny szum przejeżdżających samochodów) * bocznej i "wewnętrznej".
    Bardzo dobra lokalizacja, miła i pomocna obsługa hotelu. Pokój, łazienka - bez zastrzeżeń. Smaczne, urozmaicone śniadania. Serdecznie polecam.
    Patryk
    pl

    Ocena

    9,6
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mateusz
    pl

    Ocena

    10
    4 maja 2018

    Hotel godny polecenia.

    Miła obsługa, pyszne śniadania, codzienne sprzątanie pokoju i lokalizacja. Udogodnienia w pokoju jak najbardziej na plus. Mimo bliskości dość mocno obleganej drogi to w pokoju było można odpocząć w ciszy i spokoju. Personel spełnił wszystkie moje prośby, co jest bardzo na plus. Bliskość atrakcji oraz restauracji, gdzie można dobrze zjeść sprawia, że to miejsce jest odpowiednie dla rodzin, jak również dla osób samotnie spędzających czas w mieście.
    Irena
    pl

    Ocena

    7,9
    4 maja 2018

    Jesteśmy bardzo zadowoleni i jeszcze zamierzamy powrócić któregoś dnia :)

    edward
    pl

    Ocena

    6,2
    1 maja 2018

    ogólnie było ok

    śniadanie mało urozmaicone,chleb tylko ciemny,bułki niezbyt świerze
    Filomena
    pl

    Ocena

    9,6
    25 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    9,6
    23 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Waldemar Kurek
    pl

    Ocena

    10
    4 kwietnia 2018

    "Stefania" na 10!

    Bez uwag
    Położenie czystość smaczne śniadania wyśmienite warunki pokoju uprzejmość personelu.
    Maciej Kluczny
    pl

    Ocena

    10
    1 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jerzy
    pl

    Ocena

    10
    22 marca 2018

    Udany pobyt

    Śniadania bardzo smaczne
    Adriana
    pl

    Ocena

    10
    13 marca 2018
    Jakość obsługi klienta
    Małgorzata
    pl

    Ocena

    10
    12 marca 2018

    Chętnie tam wrócę.

    Sztuczna paprotka na półpiętrze, proponuję zastąpić ją żywą skoro jest dzienne światło!
    Bardzo sympatyczny, pomocny personel ( zwłaszcza młoda osoba, która nas kwaterowała). Świetna lokalizacja przy wejściu do parku w samym centrum, uroczy budynek, na który zwróciłam uwagę w czasie poprzedniego pobytu w Krynicy.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    10
    12 marca 2018

    Urocze

    W łazience było czuć papierosy
    Niepowtarzalny klimat
Ładowanie opinii